Dve zmagi na Senovem

    V soboto so se izkazale tudi odbojkarice Calcit Volleyja v mali odbojki. V dvorani XIV. Divizije na Senovem so v prvi tekmi premagale Lubnik Škofjo Loko 2 z 2:0 (10, 8), z 2:0 (3, 9) pa so na kolena spravile tudi domači Kostak Elmont. Z dvema zmagama na turnirju se lahko pohvali tudi Lubnik Škofja Loka 1.

    Proti drugi škofjeloški ekipi so kamniške mlajše deklice v obeh nizih igrale zbrano, brez podcenjevanja in temu primeren je bil tudi izid. Nekaj podobnega velja tudi za njihovo drugo tekmo z domačo ekipo, ko navkljub razliki v kakovosti niso popuščale, priložnost za igro pa so dobile vse igralke. Z dvema zmagama je Senovo zapustila tudi prva škofjeloška ekipa, ki je Kostak Elmont premagala z 2:0 (10, 6), medtem ko je bila od svoje druge ekipe boljša z 2:0 (7, 8).

    Naslednji turnir v kvalifikacijski skupini za uvrstitev v A ligo bo na sporedu 26. oktobra v Škofji Loki.

    Za ekipo male odbojke Calcit Volleyja so igrale: Brina Vita Mauhar, Zoja Potočnik, Zoja Somrak, Zoja Mandič, Tajda Adrović, Nina Sitar, Allegra Vučurevič, Lucija Jelenc, Sara Dolenc, Neja Železnik, Lara Jamšek Puš in Hana Gašperlin