Na odbojki odslej tudi navijačice, pivo in dobrote Mesa Kamnik

  Na najbolj vročem parketu v državi, na odbojkarskem parketu, je že vse nared za začetek nove sezone 2019/20. Vroči in pripravljeni smo tudi v Kamniku, kjer se naša paradna konja, ženski in moški prvoligaš, ogrevata za prvi tekmi na domačem parketu.

  PRVI TEKMI ŽE ČEZ NEKAJ DNI

  Uvod v domačo sezono bo udaren! Začela bodo dekleta, v soboto ob 18. uri se bosta pomerili najboljši ekipi v državi Calcit Volley in Nova KBM Branik. Tekma bo štela za 1. DOL in srednjeevropsko ligo MEVZA. Nekaj dni kasneje, v sredo ob 20. uri, bodo na parket stopili moški. Spremljali bomo prvi letošnji obračun med ekipama Calcit Volley in OK Maribor, tekma pa bo odigrana v okviru lige MEVZA.

  SREDINI IN SOBOTNI VEČERI V KAMNIKU SO REZERVIRANI ZA ODBOJKO!

  Ob že tako atraktivnih tekmah bo odslej pestrejše tudi dogajanje ob tekmi. Za mešalno mizo in mikrofonom ostaja energični Uroš Bitenc, prav tisti, ki je na evropskem prvenstvu na noge dvigoval cele Stožice. Temperaturo v dvorani bodo dodatno dvigovale zapeljive plesne navijačice Leaders Unified. Anton Meso Kamnik bo brezplačno skrbel za mesene prigrizke na tekmah za vse navijače, ki bodo na stojnici pred ŠD Kamnik pokazali plačano vstopnico. Pivovarski mojstri iz varilnice piva Maister bodo poskrbeli za vsa žejna navijaška grla. Lokalna pivska poslastica bo servirana po akcijskih cenah.

  Vstopnice za odbojkarske tekme bodo na voljo pol ure pred pričetkom tekme na vhodu pred ŠD Kamnik. Cene vstopnic za odrasle bodo za vse domače tekme v vseh tekmovanjih znašale 5 EUR, po polovični ceni bodo na voljo za dijake, študente in upokojence, medtem ko za otroke do dopolnjenega 15. leta ogled tekem ostaja brezplačen. Brezplačen vstop na tekme imajo tudi vsi člani OK Kamnik s predložitvijo klubske kartice. Vpis v OK Kamnik bo na voljo na vsaki tekmi na blagajni, članstvo znaša 30 EUR. Vstopnice prav tako ne bo treba plačati vsem navijačem Minerjem. Minerska vstopnica je navijaška majica, ki so jo prejeli lansko sezono, zato je nikar ne pozabite obleči za na tekmo.

  Poskrbite, da vam ne bo ušla nobena tekma. Napovedi tekem in odbojkarski utrip spremljajte na spletni strani www.calcitvolley.si ter družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Novic iz sveta Calcit Volleyja ne spreglejte niti v lokalnih in državnih medijih.

  Navijate za nas glasno in strastno!