Še dve zmagi kadetov

    Kadeti Calcit Volleyja so v 2. ligi – vzhod v dvorani OŠ Toma Brejca zabeležili novi zmagi. V prvi tekmi so bili z 2:0 (24, 18) boljši od Braslovč, v drugi pa so z 2:0 (19, 11) premagali še Šoštanj Topolšico. Naslednji turnir bo v nedeljo, 11. decembra, v Mislinji.

    Varovanci Kristjana so pred štirinajstimi dnevi tekmovanje v drugoligaški konkurenci začeli z dvema zmagama, ko so premagali tako Šoštanj Topolšico kot TAM Mežico. S Šoštanjčani so se pomerili tudi na domačem turnirju in bili še enkrat veliko bolj prepričljivi, več težav, predvsem v prvem nizu, pa so imeli z Braslovčami.

    »Tokrat sem s prikazanim na igrišču precej zadovoljen. Všeč mi je, da so se fantje dobro držali dogovorov ter pokazali dve lepi in zanesljivi predstavi. Trenutno nam gre v drugoligaški konkurenci vse po načrtih, pomembno pa je, da se po štirih zmagah ne zadovoljimo prehitro, saj je pred nami še dolga sezona. Veseli me, da so svojo priložnost v tekmi proti Šoštanju dobro izkoristili tudi igralci, ki letos igrajo manj,« je bil po novih dveh zmagah zadovoljen Kristjan Krt, trener kadetov Calcit Volleyja.

    Za kadete Calcit Volleyja so igrali: Jaša Skvarča, Nejc Okorn, Jernej Lenič, Jaka Albič, Nik Špoljarić, Nal Česen, Erazem Šoštar, Jon Jensterle, Marcel Kotnik, Zack Hurwits, Tristan Hodak, Domen Bičanič, Drejc Strniša, Žan Mlinar.