Turnir minijev v znamenju prijateljstva in fair playja

    Kamniška športna dvorana je gostila kopico najmlajših odbojkarskih junakov, ki so se zbrali od blizu in daleč, da bi v prijateljskem duhu odigrali nekaj tekem. Sodelovalo je kar 14 ekip, ki so presenetile s fair playjem in borbenostjo.

    Šest sodelujočih ekip (Calcit Volley miniji II, Calcit Volley minike III, ŽOK Domžale, OK Brezovica II, Vital Ljubljana II, Flop Grosuplje II) je bilo takšnih, ko so se z odbojkarsko igro in tekmami prvič spoznale in so bili danes najmlajši športniki na igrišču. Na drugi strani je osem ekip v nadaljevalni skupini (Calcit Volley minike I in II, Calcit Volley miniji, OK Brezovica I, Flip Grospulje I, Vital Ljubljana I, ŽOK Triglav Kranj, OK Logatec) odigralo prijateljski turnir po pravilih OZS. Mladi športniki so se izkazali z zares lepo in požrtvovalno igro.

    Oba turnirja, tako začetnikov kot bolj izkušenejših minijev, sta navdušila z izenačeno igro in borbenostjo vseh igralk in igralcev. Uživali so vsi, tisti na igrišču kot tudi lepo polna tribuna navijačev. A rezultat ni bil v ospredju, pač pa druženje ob igri, dobra volja in fair play.

    Vsem sodelujočim ekipam se zahvaljujemo za udeležbo, domačim trenerjem pa za pobudo in organizacijo.

    Januarja se bodo naše najmlajše ekipi udeležile še tradicionalnega turnirja v Šempetru, do takrat pa bodo naši cicibančki pridno in s še večjim veseljem trenirali.