Pridružite se Minerjem

  OK Kamnik želi združiti zveste navijače Calcit Volleyja v navijaško skupino Minerji. Ti bi skupaj obiskovali tekme kamniških odbojkarjev, glasno navijali zanje in jim s tem pomagali do novih zmag.

   

  KDO JE MINER?

  Miner je oseba z veselim srcem in velik ljubitelj odbojke. Od vseh klubov mu je najljubši kamniški Calcit Volley in redno se udeležuje ženskih in moških tekem. V njegovem srcu je prostor za vse odbojkarje in odbojkarice, ki nosijo Calcitov dres, spoštljiv odnos pa goji tudi to tistih, ki so ta dres v preteklosti nosili in ga kasneje slekli.

  Miner je zvest svojemu klubu v dobrem in slabem. Je podaljšana roka odbojkarjev na igrišču in pomemben člen vsake zmage. A najglasnejši in najbolj strasten navijač postane takrat, ko gre njegovi ekipi slabše. Takrat z močnim bobnanjem, energičnim ploskanjem in vzklikanjem pomaga ekipi iz trenutkov nemirnosti.

  Miner je sproščen, uživa ob druženju in zmagah, ob porazih pa ostane miren in jih hitro preboli. Je korekten in nežaljiv. Njegova zvesta pripadnost klubu pomeni, da svojo ekipo spremlja in bodri tudi na gostovanjih, saj se zaveda, da lahko s svojo strastno podporo vpliva na razplet prav vsake tekme. Prav zato je vsak klubski uspeh tudi njegov uspeh.

  Miner pride na tekmo pravočasno, odet v barve svojega kluba in na tribuni sedi v družbi preostalih navijačev. A sedi je morda preohlapen izraz, saj se v svoji strasti tekom tekme tudi vstane in ponosno navija za svojo ekipo. Navijaški slog Minerja je prepoznaven po organiziranosti in nenasilnosti. Njegov cilj je pomagati ekipi do zmage ter se spoprijateljiti in družiti s preostalimi navijači in odbojkarji. Z navijanjem sledi svojemu vodji in v dvorani priredi pravi spektakel. Je ponosen navijač in zgled ostalim gledalcem na tribuni.

  Miner je glasnik športnih vrednot in zdravega navijanja, predvsem pa je kot pravi član Calcit Family velik promotor svoje ekipe Calcit Volley.

   

  NAVIJAŠKA SKUPINA NAJ RASTE S KLUBOM

  OK Kamnik članom navijaške skupine priskrbi:

  • posebej zanje izdelane navijaške majice,
  • bobne,
  • megafon,
  • napihljive navijaške palice (tapke),
  • po eno pijačo na vsaki domači tekmi (pivo ali sok),
  • prevoz, vstopnino, malico s pijačo na pomembnejše tekme v gosteh,
  • druženje z odbojkarji ob koncu sezone.

  Miner, ki ima v sebi tudi nekaj kreativnosti, poskrbi za kakšen doma narejen transparent ali pa spesni navijaško pesem. Je v navezi s svojim vodjem in/ali klubom in predlaga svoje ideje za izboljšanje navijanja.

  Starostne omejitve za članstvo v navijaški skupini Minerji ni, pomembne so glasilke, ploskanje in strast. Vodja navijaške skupine je Anže Romšak, ki je tudi glavni bobnar in narekuje tempo navijanja.

   

  KAKO SE VČLANITI?

  Miner lahko postaneš s prijavo prek e-poštnega naslova press@calcitvolley.si. Poleg imena in priimka pošlješ tudi svojo telefonsko številko, datum rojstva in konfekcijsko številko navijaške majice. Prijavnico lahko izpolniš tudi pri vhodu v dvorano na domači tekmi članskih ekip.

  Navijaj za nas glasno in strastno!

   

  Komentarji