Za konec še dve prepričljivi zmagi

    Starejši dečki Calcit Volleyja so tudi na zadnjem kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev v A ligo v Žužemberku zabeležili dve zmagi. Na prvi tekmi so z 2:0 (16, 19) premagali domači KekoOprema Žužemberk, z 2:0 (15, 23) pa so bili boljši tudi v dvoboju s Panvito Pomgradom. V osmih tekmah so varovanci Tanje Božinović osemkrat zmagali in se brez večjih težav uvrstili v A ligo.

    Ker so si Kamničani že pred zadnjim turnirjem zagotovili napredovanje v A ligo, je trenerka Tanja Božinović na obeh tekmah več priložnosti ponudila mlajšim igralcem. Že na prvi tekmi so jo njeni varovanci izrabili na najboljši možni način, saj domačinom niti v enem trenutku niso dovolili, da bi se jim približali. Tudi v prvem nizu drugega dvoboja s Sobočani je bilo vse v znamenju kamniških odbojkarjev, ki so se morali bolj potruditi za zmago v drugem nizu, a so bili v končnici bolj zbrani, tako da so kvalifikacije končali celo brez izgubljenega niza.

    Za starejše dečke Calcit Volleyja so igrali: Miha Okorn, Gregor Frece, Enej Sladič, Luka Blaževič, Jaka Albič, Gašper Babnik, Jakob Drolc, Marcel Kotnik, Mark Pišek, Jaša Skvarča, in Lan Kališnik.