V nepopolni zasedbi krst v kadetski B ligi

  Druga ekipa kamniških kadetov je na prvem turnirju v B ligi – skupina B v dvorani OŠ Toma Brejca gostila ekipe Ljubljana Volley, ACH Črnuče U18 in Kostanjevica na Krki. Kamničani, ki so bili na turnirju najmlajši, so obe svoji tekmi izgubili. Na prvi so bili z 2:0 (19, 13) od njih boljši odbojkarji Ljubljane Volleyja, na drugi pa z 2:0 (17, 15) še Kostanjevica na Krki.

  Mladi kamniški odbojkarji, ki bodo prihodnje leto igrali tudi v državnem prvenstvu za starejše dečke, so ognjeni krst v kadetski B ligi pričakali brez poškodovanega Marka Bogataja in obolelih Matevža Šarca, Eneja Sladiča in Luke Verča. Na obeh tekmah so se v uvodu nizov dobro upirali starejšim in višjim nasprotnikom, v končnicah pa je prav razlika v višini prišla do izraza in jim preprečila osvojitev vsaj častnega niza.

  »Z borbeno igro v polju in tehnično dobro izvedbo posameznih elementov, predvsem servisa, so fantje dokazali, da se z majhnimi koraki približujejo svojim starejšim nasprotnikom,« je svoje varovance pohvalil Danijel Habjan, trener druge kamniške kadetske ekipe, ki je igrala v postavi: Aleks Bogataj, Adrian Van Dular, Timotej Krt, Gašper Babnik, Žiga Koncilija, Žan Uršič, Luka Blaževič, Anže Vrhovnik, Jakob Drolc in Mark Dolžan.

  Kadetska B liga, skupina B

  Izidi prvega kroga: Calcit Volley II – Ljubljana Volley 0:2 (-19, -13), Ljubljana Volley – ACH Črnuče U18 1:2 (21, -22, -13), ACH Črnuče U18 – Kostanjevica na Krki 2:0 ( 19, 22), Kostanjevica na Krki – Calcit Volley II  2:0 (17,15).

  Komentarji