Tri zmage in poraz deklic v mali odbojki

    V soboto se je nadaljevalo državno prvenstvo v mali odbojki. Obe ekipi kamniških deklic igrata v B ligi, prva je v tretjem krogu skupine zahod D prišla do dveh zmag, druga ekipa pa je v skupini zahod C enkrat zmagala in izgubila.

    Starejša ekipa Calcit Volley I, ki jo je vodila Lana Slapnik, je v svoji prvi tekmi premagala Menard RA Logatec z 2:0 (20, 20), v drugi pa je prav tako z 2:0 (11, 23) bila boljša še od ekipe Cool Solutions. Kamničanke so s šestimi zmagami in brez poraza na prvem mestu, v četrtem krogu, 25. februarja pa bodo v dvorani OŠ Stranje gostile Krim II in VolleyballLjubljano 2.

    Za prvo ekipo Calcit Volley I so igrale: Lina Alilović, Jona Golob, Lana Špetič, Eva Albič, Stela Pramenko, Dora Prhaj, Zoja Merše, Noemi Hurwits, Jovana Jovanovska in Neža Dimec.

    Mlajša kamniška ekipa Calcit Volley II je bila v dvorani OŠ Stranje polovično uspešna. V prvi tekmi je visoko premagala Prochrom Lesce z 2:0 (1, 3), manj uspeha pa je imela proti ekipi Mladi Jesenice I, ki je zmagala z 2:0 (8, 11). Za Kamničanke je bil to prvi poraz v skupini C, v kateri so s šestimi točkami na drugem mestu. V prihodnjem krogu, 25. februarja, bodo v Žirovnici igrale proti domačinkam turnirja in Lubniku II.

    Za Calcit Volley II, ki ga je vodila Sara Sitar, so igrale: Manca Osolnik, Manca Sitar, Hana Rizvić, Ela Likozar Jurgec, Maša Hubat, Sara Mali, Eva Mihelčič, Neža Vidmar, Nika Ficko, Jerca Kurinčič, Nike Viktorja Novak in Sara Nose.