Igralci male odbojke  presenetili z izvrstno igro

    Igralci prve ekipe male odbojke Calcit Volleyja so v soboto gostovali na turnirju A lige – zahod v Kočevju. Tokrat so bili izredno razpoloženi prav vsi igralci in v primerjavi z domačim turnirjem v Stranjah prikazali velik napredek v igri. 

    V prvi tekmi dneva so bili z 2:0 (26:24, 25:20) boljši od ekipe Brezovica I in jim tako zadali prvi poraz v sezoni. Na drugi tekmi so z 2:1 (21:25, 25:11, 25:17) premagali še visoko ekipo ACH Črnuče I. Žal se je v tretjem nizu pri vodstvu Calcita 13:7 poškodoval kamniški kapetan Matevž Mihelčič, kar pa je njegove soigralce le še bolj motiviralo. Fantje so  še bolj zagrizli in niz zanesljivo pripeljali do konca tudi zanj.

    Matevž, želimo ti hitro okrevanje!

    Za Calcit Volley so igrali: Matevž Mihelčič, Ožbej Jamšek, Brin Vavpetič, Erik Dolenec, Bor Sprogar, Urban Sporn, Arne Planatarič, Nikolaj Escolana Petan, Žan Palma in Sergej Mijovski.

    Naslednji turnir bo 25. februarja, ko bodo naši mali odbojkarji gostovali na Brezovici. Na lestvici ekipa Calcit Volley s tremi zmagami in enim porazom zaseda drugo mesto ob sedmih točkah, v vodstvu so Brezovčani z desetimi točkami.