Stoodstotne na domačem parketu

    Prva ekipa starejših deklic je v skupini D druge lige v dvorani OŠ Toma Brejca zabeležila novi dve zmagi. V prvi tekmi je z 2:0 (12, 13) premagala VOLLEYBALLjubljano2, nato pa z 2:0 (19, 15) še POK Krško I. S petimi zmagami in porazom so Kamničanke v svoji skupini na prvem mestu z istim številom točk kot DOORS Bles in Triglav Kranj.

    Kamničanke, ki so prejšnjo soboto na Jesenicah z minimalnim izidom izgubile proti Triglavu, v svoji dvorani niso dovolile nobenega presenečenja. Že na prvi tekmi so igrale resno od prve do zadnje točke in Ljubljančankam niti v enem trenutku niso dovolile, da bi se razigrale. Bolj izenačena je bila njihova tekma s Krčankami, ki so v svoji prvi tekmi z 2:1 (-15, -19,-15) premagale TPV Volley Novo mesto. Krčanke so jim predvsem v prvem nizu nudile dostojen odpor, v drugem pa so se varovanke Katarine Vraber dokončno razigrale ter prišle do svoje pete zmage v skupini D.

    Svoj naslednji turnir bodo Kamničanke igrale 15. marca na ljubljanski osnovni šoli Karel Destovnik Kajuh. Zanje bo to eden najpomembnejših turnirjev v skupini, saj se bodo pomerile s Kranjčankami in Blejkami, ki so po šestih tekmah prav tako z le enim porazom.

    Za starejše deklice Calcit Volleyja so na turnirju v dvorani OŠ Toma Brejca igrale: Neža Sitar, Lana Slapnik, Sara Kočan, Kristina Stupar, Tiana Zagajšek, Ema Nuhija, Lara Potokar in Anamarie Štern.