Starejši dečki do polfinalnega turnirja

    Starejši dečki Calcit Volleyja so na zadnjem turnirju A lige – zahodna skupina v športni dvorani na prvi tekmi izgubili z domačim Salonitom z 0:2 (-11, -23), na drugi tekmi pa so z 2:0 (15, 18) premagali Krko. V svoji skupini so osvojili tretje mesto in se uvrstili na polfinalni turnir, kjer bodo 11. ali 12. maja igrali proti ekipama Maribor in Hoče.

    Tudi na svoj zadnji turnir v A ligi so se Kamničani odpravili v nepopolni zasedbi. Trener Danijel Habjan je lahko računal le na šest igralcev, namesto blokerja Luke Verča pa je vskočil libero Enej Sladič. Morda je tudi to vplivalo na nekoliko slabšo predstavo proti domačinom turnirja, predvsem to velja za prvi niz, v katerem so naredili kar 15 lastnih napak. Veliko bolje so odigrali drugi niz, v katerem so povedli z 9:3, vendar so jih na 20. točki Kanalci ulovili, v končnici pa prišli do končne zmage.

    Proti Krki so kamniški starejši dečki v obeh nizih prikazali dobro igro in niti v enem trenutku njihova zmaga ni bila vprašljiva. Z njo so tudi potrdili tretje mesto na prvenstveni lestvici.

    Za starejše dečke Calcit Volleyja so v Kanalu igrali: Nik Mujanovič, Miha Okorn, Luka Blaževič, Enej Sladič, Gregor Frece in Anže Vrhovnik.