Starejše deklice odlično vstopile v leto 2019

    Na osmem mednarodnem odbojkarskem turnirju za deklice Ljubljana Open, ki sta ga skupaj organizirala ŽOK Tabor iz Ljubljane in ŽOK Domžale, je nastopilo rekordnih 65 ekip iz sedmih evropskih držav: Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Italije, Makedonije, Srbije in Slovenije. Z odličnim tretjim mestom so se na njem izkazale starejše deklice Calcit Volleyja, ki so zaostale le za ekipama Korvolley Kostmann in ASD Eurovolleyschool.

    Tekme na ljubljanskem turnirju so potekale v soboto in nedeljo v kar šestih dvoranah na enajstih odbojkarskih igriščih. Tudi letos se ga je udeležila ekipa starejših deklic Calcit Volleyja, ki jih je v odsotnosti glavne trenerke Katarine Vraber, ki je s slovensko kadetsko reprezentanco do 16 let na turnirju Mevze na Slovaškem, vodila Tina Novak. Mlade Kamničanke so navdušile z odličnimi predstavami, ki so jim na koncu prinesle tretje mesto. Za najboljšo napadalko je bila razglašena Živa Javornik, ki je bila tudi na širšem seznamu slovenske izbrane vrste.

    Za starejše deklice Calcit Volleyja so igrale: Neža Sitar, Kristina in Alexandra Stupar, Eva Ogrinec, Noemi Žvegla, Nika Kordič Zamljen, Anamarie Štern, Anja Nograšek, Neža Skvarča, Lana Slapnik, Lana Vuga in Živa Javornik.

    Vendar pa Kamničanke v teh dneh ne počivajo, kajti že 17. januarja jih v dvorani OŠ Sostro v Ljubljani čaka prvi turnir A lige – skupina zahod B. Na prvem od šestih turnirjev bodo njihove nasprotnice vrstnice iz ekip VOLLEYBALLjubljana I in Olimp Ljubljana.

    Komentarji