Calcitov božično-novoletni turnir 2018

    V času, ko so se odbojkarji vseh treh kamniških prvoligaških ekip v Kanalu borili za uvrstitev v finale zaključnega turnirja pokala Slovenije, je v športni dvorani Kamnik potekal Calcitov božično-novoletni turnir 2018, na katerem so nastopile vse najmlajše ekipe Calcit Volleyja.

    V športni dvorani v Kamniku se je tako zbralo kar osem ekip v kategoriji mini odbojke, ravno tako v kategoriji male odbojke ter kar 16 ekip (trojk) v kategoriji starejših deklic in dečkov. Ekipe so pred začetkom turnirja izžrebali, kljub temu, da tekmovalnost ni bila v ospredju, pa so mladi odbojkarji in odbojkarice Calcit Volleyja prikazali zavidljivo odbojkarsko znanje. Ker so bili med tudi v najmlajših kategorijah kamniškega odbojkarskega kluba med letom zelo pridni, jih je z lepimi željami in vrečo sladkarij obiskal Božiček.

    Dekleta pa se niso merila le v odbojki, ampak tudi v izdelovanju prazničnih voščilnic. Najlepše štiri voščilnice, najbolj izvirne in zelo lepo ročno izdelane so naredile: Špela Butalič, Tjaša Lesjak, Jona Golob in Naja Ajdarpašić, ki so prejele tudi zelo lepo praktično nagrado.

    »Po turnirju so naši igralci in igralke odšli na težko pričakovane počitnice, ki so si jih s svojim delom, vnemo in željo, ki jo kažejo na vsakem treningu in vsaki tekmi, tudi zaslužili. Toda že takoj po novem letu gremo v boj po nove zmage,« je ob koncu turnirja dejala Katarina Vraber, ki v kamniškem klubu vodi najmlajše kategorije deklic.

    Komentarji