Še en termin za poletni tabor na Krku!

    Calcitov morski odbojkarski tabor na Krku je polno zaseden, zaradi izrednega zanimanja pa smo odprli nov termin. Ta bo tik pred koncem šolskih počitnic, od 26. do 30. avgusta. Pohitite s prijavami!

    Odbojkarski tabor na Krku je namenjen mladoletnim odbojkarskim nadobudnežem, ki si želijo nadgraditi svoje odbojkarsko znanje, obenem pa v družbi vrstnikov uživati v morskih vragolijah. Pod vodstvom izkušenih trenerjev OK Kamnik že vrsto let počitnikuje na desetine otrok, ki se vedno znova radi vračajo v našo poletno ekipo. Tudi tokrat so naši trenerji za udeležnce pripravili pester program: dopoldanski in popoldanski trening odbojke, vmes pa številne druge športne in razvedrilne aktivnosti. Imeli bomo igre brez meja, vozili se bomo z banano in kanuji, ne bo manjkalo kopanja in iger na plaži. S čolnom sem bomo odpravili na izlet v Malinsko, ob večerih pa se bomo zabavali ob glasbi in plesu. Spomine bomo strnili na goodbye partyju.

    Cena petdnevnega odbojkarskega tabora, ki poleg omenjenih dejavnosti vključuje tudi avtobusni prevoz na Krk in nazaj, namestitev v hostlu in pet dnevnih obrokov, znaša 200 EUR. Ob prijavi  je potrebno plačilo akontacije v višini 100 EUR na TRR SI56 0231 2001 9102 219. Spletne prijave so možne na povezavi. Drugi termin bomo izvedli ob prijavi najmanj 25 udeležencev.

    Sonce, morje, prijatelji… in odbojka!