Poletne športne aktivnosti na odbojkarskih igriščih Pod skalco

  Športni park Odbojkarska igrišča Pod skalco to poletje ponuja širok program aktivnosti za ljubitelje poletnih športov vseh starosti. Poiščite aktivnost, ki vam najbolj ustreza, in se nam pridružite na mivki.

  Za mlajše od 15 let, ki se šele spoznavajo z odbojko ali pa bi si želeli svoje odbojkarsko znanje nadgraditi, na mivki Pod skalco poteka Šola odbojke na mivki za mlade. Treningi potekajo dvakrat tedensko po 90 minut vse od začetka pa do konca počitnic. Cena poletne šole je 35 evrov. Prijave zbiramo na povezavi.

  Če je v vas kaj tekmovalnega naboja, potem se pridružite treningom za tekmovalne pare. Tekmovalci s trenerjem Miho Plotom trenirajo tri- do štirikrat tedensko in se udeležujejo tekem po izboru. Ne odlašaj s prijavami na povezavi, ekipe že trenirajo.

  Vsak petek v juniju na kamniški mivki poteka beach volleyball šola za odrasle. Rekreativni športniki ne glede na starost, predznanje in pripravljenost z izkušenim vaditeljem trenirajo tehniko in fizično pripravo. V štirih večernih treningih vam bo razkril še marsikateri trik na mivki in vas popeljal do napredka v igri. Pred nami sta še dva petkova treninga, katerim se še vedno lahko priključite. Šola za odrasle poteka v mraku med 20.30 in 22.00, pridružite se lahko ob predhodni prijavi na povezavi.

  Igrišča Pod skalco bodo to poletje gostila tudi tri rekreativne turnirje odbojke na mivki. Medtem ko je prvi že za nami, so prijave za julijskega že odprte. Ta je namenjen mešanim dvojicam, v koledarju pa si označite datum 2. julij. S turnirjem bomo pričeli že ob 9. uri zjutraj, prijavnina znaša 20 € in se bo ob koncu turnirja porazdelila med najboljše ekipe. Prijave zbiramo na mihaplot@gmail.com.

  Igrate lahko tudi sami. Zberite ekipo in rezervirajte svoj termin na https://beach-calcitvolley.si/rezervacija/. Za ljubitelje poletnih športov in gibanja ponujamo dve igrišči za odbojko na mivki in eno asfaltirano igrišče za ulično košarko. Prepotena telesa ohladite pod urejenimi tuši, svoje stvari pa med igro varno pospravite v garderobne prostore. Igrišča so razsvetljena za vse tiste, ki radi migate v hladnejših večernih urah. Na igriščih Pod skalco ste dobrodošli tudi tisti, ki iščete le poletno osvežitev v senci prijetnega lokala.

  Utripu z mivke Pod skalco lahko sledite na https://www.facebook.com/bvpodskalco.

  Se vidimo na mivki!