Prvo in drugo mesto za igralce male odbojke

    V soboto sta bila na sporedu zadnja turnirja rednega dela državnega prvenstva v mali odbojki za dečke, ki sta obema ekipama Calcit Volleyja prinesla veliko uspeha. V Kanalu se je prva ekipa v A ligi – zahod z dvema zmagama uvrstila na drugo mesto zahodne in bo igrala na polfinalnem turnirju, druga ekipa pa je v domači dvorani OŠ Toma Brejca prav tako prišla do dveh zmag in s tem do prvega mesta v B ligi – zahod C.

    V Kanalu so mladi kamniški odbojkarji v svoji prvi tekmi z 2:1 (-19, 17, 21) premagali ACH Črnuče in si s tem že zagotovila drugo mesto v skupini. Čeprav zadnja tekma na turnirju proti KekoOpremi Žužemberk, ki je pred tem z 2:0 (22, 20) premagala domači Salonit, ni odločala o ničemer več, saj so si Žužemberčani priigrali prvo mesto, sta obe ekipi prikazali zelo dobro igro. Z 2:0 (22, 22) so bili boljši Žužemberčani, vendar sta obe ekipi dokazali, da bosta zasluženo igrali na finalnem turnirju. Njuna nasprotnika bosta Braslovče in SIP Šempeter.

    Druga kamniška ekipa je v B ligi svoj zadnji turnir igrala v domači dvorani. Igralci so se zavedali, da si prvo mesto v skupini lahko izborijo le z dvema zmagama, kar jih je očitno le podžgalo k boljši igri. Vsi igralci so bili res razpoloženi in izredno borbeni in zasluženo so zasedli prvo mesto v svoji skupini. V prvi tekmi so z 2:0 (15, 22) premagali ACH Črnuče II, v drugi pa z 2:1 (-12, 15, 21) še ACH Črnuče III.