PREPRIČLJIV ZAČETEK KAMNIŠKIH MLADINK

    Kot prve so od številnih ekip Calcit Volleyja zakorakale kamniške mladinke, ki so na prvem turnirju območnega prvenstva v dvorani OŠ Valentin Vodnik v Ljubljani zanesljivo slavile na obeh tekmah. V prvi so z 2:0 (11, 17) premagale domači Krim II, še bolj prepričljive pa so bile na tekmi s Škofjo Loko, ki so jo dobile z 2:0 (9, 12). S to zmago so se osvojile prvo mesto na turnirju.

    Kamničanke so v Ljubljano prišle v najmočnejši zasedbi, tudi z Evo Pogačar in Anjo Zorman, ki sta članici prve ekipe Calcit Volleyja. Pred uvodno tekmo sezono z domačim Krimom II so bile v vlogi favoritinj, z odgovorno igro in pravilnim pristopom pa so to vlogo tudi potrdile na igrišču. Nekaj več odpora so domačinke nudile v drugem nizu. Tudi na tekmi za prvo mesto proti Škofjeločankam ni bilo nobenega podcenjevanja nasprotnic, kar se je na koncu pokazalo tudi na rezultatu.

    »Dekleta si zaslužijo samo pohvale za pristop in igro, ki so jo pokazale na turnirju. Priložnost za igro so dobile vse igralke, prav se so se tudi izkazale, tako da na nobeni tekmi nismo imeli nobenih težav,« je bil z igro svojih varovank zadovoljen Franci Obolnar, trener mladink Calcit Volleyja.

    Za mladinke Calcit Volleyja bodo v sezoni 2018/19 igrale: Meta Ahačič, Lara Bošeska, Atena Gojak, Živa Javornik, Manja Jerala, Nivec Juhant, Zala Krašovec, Naja Kukman, Eva Pogačar, Sara Sitar, Eva Zatkovič, Anja Zorman, Zala Špoljarič, Lana Žužek.

    Komentarji