Polne tribune zadovoljnih otrok in staršev

    V soboto je bil v dvorani OŠ Toma Brejca na sporedu tretji turnir v mali odbojki za deklice in drugi turnir v mali odbojki za dečke. Ekipi Calcit Volleyja sta turnir končali s polovičnim uspehom, saj sta po enkrat zmagali in izgubili.

    Kamniške deklice, ki so kvalifikacije v mali odbojki pred štirimi tedni začele z dvema zmagama, so tokrat v prvi tekmi turnirja skupine I morale priznati premoč ekipe Krim I, ki je zmagala z 2:1 (28, -3, 21), zato pa so bile v drugi tekmi z 2:0 (6, 11) boljše od Izole II. Po treh odigranih turnirjih, enega so bile Kamničanke proste, so s sedmimi točkami na drugem mestu, vodi pa Krim I z desetimi. V soboto, 25. novembra, jih v Logatcu čaka še zadnji kvalifikacijski turnir, kjer bodo še enkrat igrale z Izolčankami in Logatčankami.

    Dobro igro so prikazali tudi dečki Calcit Volleyja, ki so v prvi tekmi z 2:0 (5, 17) premagali Triglav Kranj, še drugič pa so praznih rok ostali proti Črnučami I, ki so tudi tokrat zmagale z 2:0 (23, 21). Pred Kamničani, ki so na drugem mestu s štirimi točkami, je še turnir v Kranju, ki bo 25. novembra, na katerem se bodo še enkrat pomerili s Črnučani in Kranjčani.

    »Polne tribune staršev in drugih navijačev so videle zelo napete boje in požrtvovalno igro z vseh strani, predvsem pa je bilo najbolj pomembno, da so se otroci zabavali. Lepo je bilo videti mlade perspektivne igralke in igralke, ki so pokazali veliko odbojkarskega znanja,« je po koncu turnirja povedala Katarina Vraber, ki v Calcit Volleyju skrbi za mlajše kategorije.