Kadeti prvo ligo začeli z zmagama

    V prvem krogu prve kadetske lige so odbojkarji Calcit Volleyja v modri skupini prišli do dveh zmag. Po zmagi nad KekoOpremo Žužemberk z 2:1 (19, -24, 10) so v drugi tekmi z 2:0 (17, 22) premagali še Korvolley Mislinja. Z dvema zmagama so tekmovanje v 2. ligi – zahod B začele tudi kamniške kadetinje, ki so Vital Ljubljano II premagale z 2:0 (17, 17), Domžale pa prav tako z 2:0 (13, 19).

    »Prvi turnir je za nami in moram pohvaliti igralce za pravi pristop na obeh tekmah. Tudi ko nam je bilo težko in ko smo bili že v izgubljenem položaju, smo držali skupaj, se pobrali in na obeh tekmah zmagali. Seveda je še kar nekaj stvari za popraviti in še ogromno prostora za napredek, ampak zato treniramo in še naprej moramo zavzeto delati na tem, da bomo še napredovali,« je prvi turnir svojih varovancev v prvi kadetski ligi komentiral Klemen Hribar.

    Za kadete Calcit Volleyja so igrali: Nejc Okorn, Jernej Lenič, Žiga Tome, Žiga Sporn, Jon Jensterle, Blaž Testen, Domen Bičanič, Drejc Strniša, Maks Kovač, Nal Česen, Erazem Šoštar, Timotej Pavlinac, Urban Pate.

    Zadovoljne so po prvem turnirju v drugi ligi tudi kamniške kadetinje, ki so obe tekmi prepričljivo dobile. Za kadetinje Calcit Volleyja v letošnji sezoni igrajo: Hana Gašperlin, Neja Železnik, Zarja Vister, Evelin Flis, Tajda Adrovič Flisar, Monika Sitar, Zara Premk, Dženana Hamidović, Ella Čataković, Vita Kotnik, Jovana Goljović, Zoja Somrak, Eva Albić, Hana Varcar, Allegra Vučurević.