Odbojkarski živ žav in poletne radosti na mivki Pod skalco 2022

  Poletna ekipa OK Kamnik že komaj čaka na zadnji šolski zvonec, saj ta že po tradiciji prinaša dva tedna odbojkarskih vragolij na mivki Pod skalco. Vsi, ki bi poletje radi začeli s obilico športa in zabave, ne zamudite prijave, ki poteka do konca maja.

  Med 27. junijem in 1. julijem ter 4. in 8. julijem se bosta na odbojkarskih igriščih Pod skalco znova odvila Calcitova poletna tabora odbojke na mivki. Nadobudni mladi odbojkarji bodo trenirali pod vodstvom izkušenega Mihe Plota, nekdanjega slovenskega reprezentanta in aktivnega člana prve ekipe Calcit Volley.

  Tabora sta namenjena otrokom do 15. leta starosti ne glede na odbojkarsko predznanje. Treningi bodo prilagojeni otrokovim sposobnostim, tako da bo prav vsak udeleženec lahko nadgradil svoje odbojkarsko znanje. Dopoldnevi bodo namenjeni odbojki, kjer se bomo učili novih odbojkarskih tehnik in trikov. Dogajanje bomo popestrili z družabnimi igrami na mivki, imeli bomo plesno delavnico, po kosilu pa se bomo vsak dan hladili na sosednjem bazenu. Obiskali nas bodo znani odbojkarji, ki bodo z nami opravili trening, teden pa bomo zaključili s turnirjem.

  V petih športnih dneh želimo otrokom prikazati pomen sodelovanja, zdrave tekmovalnosti, ekipnega duha in vztrajnosti. Cena petdnevnega tabora Pod skalco je 80 evrov in vključuje dnevno tri ure treninga na mivki, kosilo, dve uri kopanja na bazenu, vsak udeleženec pa domov odnese spominsko majico. Prijave sprejemamo na povezavi do 30. maja 2022. Dodatne informacije dobite pri Mihi na številki 040 265 577.

  P.S.: Vnaprej vas opozarjamo: ko se otrok enkrat udeleži našega tabora, se želi naslednja leta ponovno zabavati z nami!

  Komaj čakamo na poletje!