Nove štiri zmage za starejše deklice in dečke

  Tudi na drugem letošnjem turnirju kvalifikacij za uvrstitev v A ligo sta bili kamniški ekipi starejših deklic in starejših dečkov stoodstotni. Starejše deklice Calcit Volleyja so v skupini K dvakrat slavile na turnirju na OŠ Kolezija, medtem ko so starejši dečki do dveh zmag prišli na turnirju skupine D na OŠ Toma Brejca.

  Starejše deklice so na prvi tekmi turnirja na OŠ Vrhovci v Ljubljani z 2:0 (10, 13) premagale ekipo VOLLEYBALLjubljana 2, še manj težav pa so imele v dvoboju z Vital Ljubljano II, saj so to tekmo dobile z 2:0 (1, 5). Po štirih odigranih tekmah so varovanke Katarine Vraber Soban z osmimi točkami zanesljivo na prvem mestu. Kamničanke bodo v tretjem krogu, 11. novembra, v dvorani OŠ Toma Brejca gostile ekipe VOLLEYBALLjubljana 1 in VOLLEYBALLjubaljana 2.

  Na turnirju na OŠ Vrhovci so igrale: Neža Sitar, Živa Javornik, Sara Muršak, Eva Vogrinec, Maja Ifko, Alexandra Stupar, Anja Nograšek, Lana Slapnik, Nika Kordič Zamljen, Neža Skvarča, Anamarie Štern.

  Dokaj prepričljivo so svoje delo opravili tudi kamniški starejši dečki, ki so na prvi tekmi z 2:0 (15, 18) premagali Kočevje, še drugič v letošnji sezoni pa so bili boljši od Triglava iz Kranja. Podobno kot pred štirinajstimi dnevi, so tudi tokrat slavili z 2:0 (7, 13). Svoj naslednji turnir v svoji skupini bodo imeli 11. novembra, v ŠD Gaj v Kočevju, po štirih tekmah pa imajo maksimalno število točk, osem.

  Za starejše dečke Calcit Volleyja so igrali: Blaževič, Mujanovič, Okorn, Frece, Verč, Vrhovnik, Sladič, Drolc, Dular, Krt, Bogataj in Šarec.

  Komentarji