Torek in sreda v znamenju pokala Slovenije

  Druga ženska ekipa Calcit Volleyja, ki se je nekoliko presenetljivo uvrstila v četrtfinale pokala Slovenije, bo v torek, oo 20.30, v ŠD Kamnik gostila ekipo Ankaran Hrvatini, ki jo je minulo soboto premagala v drugem krogu 1. DOL za ženske. Svojo prvo tekmo v letošnjem pokalnem tekmovanju bodo v torek igrali tudi odbojkarji Calcit Volleyja, ki bodo v osmini finala gostovali v Slovenski Bistrici. Tekma se bo začela ob 19. uri. Težko delo pa v sredo čaka prvo žensko ekipo Calcit Volleyja, ki se bo v Hočah pomerila z domačo Formulo Formis. Tekma se bo začela ob 19. uri. Povratni četrtfinalni tekmi ženskega pokala bosta na sporedu 21. novembra.

  Na krilih sobotne zmage v Kopru bodo varovanke Francija Obolnarja še drugič v štirih dneh igrale z Ankarančankami. Pred najmlajšo ekipo v prvi slovenski ligi je lepa priložnost, da se uvrsti celo na zaključni turnir pokala Slovenije, vendar v kamniškem taboru ne želijo ničesar prehitevati. Tako kot tudi ne v taboru prve ekipe, ki je v soboto doma brez večjih težav premagala Luko Koper, vse prej kot lahko delo pa jih čaka v četrtfinalu pokalnega tekmovanja. Formula Formis je tik pred začetkom prvenstva menjala trenerja, ekipo zdaj vodi Iztok Kšela, v svojih vrstah pa ima nekaj odličnih odbojkaric, tako da bo sredina tekma dober test za četo Gregorja Rozmana.

  Slovenski pokalni podprvaki bodo v boj za četrto pokalno lovoriko krenili v Slovenski Bistrici. Domači drugoligaš ne bi smel biti previsoka ovira za kamniške odbojkarje, tekma pa bo lepa priložnost, da zaigrajo vsi, na katere v letošnji sezoni računa trener Aleš Hribar.

  Pari četrtfinala ženskega pokala Slovenije

  Torek, 23. oktober: Calcit Volley II – Ankaran Hrvatini (ŠD Kamnik, 20:30), SIP Šempeter – Nova KBM Branik (ŠD OŠ Šempeter, 18:00), sreda, 24. oktober: Formula Formis – Calcit Volley (VŠD Hoče, 19:00), Luka Koper – GEN-I Volley (OŠ Koper, 19:30).

  Povratne tekme so na sporedu 21. novembra.

  Pari osmine finala moškega pokala Slovenije

  Torek, 23. oktober: Slovenska Bistrica – Calcit Volley (ŠD Slovenska Bistrica, 20:00), SIP Šempeter – Hiša na kolesih (ŠD OŠ Šempeter, 20:30), sreda, 24. oktober: ŠD Braslovče – ACH Volley (OŠ Braslovče, 19:00), Panvita Pomgrad – Šoštanj Topolšica (dvorana OŠ 1, 20:00), GEN-I Volley – Hoče (ŠD Prvačina, 20:00), Krka – Maribor (ŠD Marof, 20:00), Črnuče – Fužinar SijMetal Ravne (OŠ Maksa Pečarja, 18:45), četrtek, 25. oktober: Salonit Anhovo – Športni park Ludus (ŠD Kanal, 20:00).

   

  Komentarji