Nova zmaga za kamniške mladince

    Mladinska ekipa Calcit Volleyja je včeraj igrala prestavljeno tekmo četrtega kroga proti ekipi Salonit Anhovega in zmagala z 2:0 (19, 18). Z zmago so Kamničani na lestvici dohiteli Črnuče I.

    Čeprav varovanci Gašperja Ribiča niso nastopili v polni zasedbi, manjkal je Nik Mujanović, so kanalsko ekipo še drugič v letošnji sezoni brez težav premagali. Za kamniško ekipo so igrali  Jakob Drolc, Gregor Frece, Miha Okorn, Enej Sladič, Jon Jensterle, Jure Burkeljca, na mestu libera pa je prvič zaigral Marcel Kotnik. V ekipi sta bila še Jaka Albič in Jaša Skvarča, ki sta v igro vstopila v drugem nizu pri rezultatu 16:10.

    »Ključ do zmage je bil uspešen sprejem. Prav tako smo zelo dobro servirali ter tako lažje, kot smo pričakovali, osvojili dve točki. Pohvalil pa bi tudi Miho Okorna, ki se je zelo trudil na svoji poziciji in nam izdatno pomagal pri zmagi,« je po tekmi dejal Jakob Drolc.

    Svoj naslednji turnir bodo mladinci Calcit Volleyja igrali 15. februarja, ko se bodo v Novem mestu pomerili z domačo Krko in Merkur Mariborom.