Mladinke zanesljivo v prvo ligo

    Tudi v drugem krogu kvalifikacij za uvrstitev v prvo mladinsko državno ligo so odbojkarice Calcit Volleyja dvakrat zmagale. V prvi tekmi so bile z 2:0 (22, 15) boljše od Lubnika I, v drugi pa so z 2:0 (22, 15) premagale še ekipo Mladi Jesenice.

    Varovanke Tjaše Gadža so pred tednom dni na Jesenicah prišle do dveh zmag, dobro igro pa so potrdile tudi na domačem turnirju, kjer so, zanimivo, na obeh tekmah v prvem nizu nasprotnicam prepustile 22 točk, v drugem pa 15. Zato tudi ne preseneča, da je bila trenerka Gadža po turnirju zadovoljna z igro svoje ekipe.

    »Zelo sem zadovoljna s pristopom igralk, tekmi so vzele resno in dobro odigrale od začetka do konca. Danes smo s konstantno igro in dobrimi servisi prišli do zaslužene uvrstitve v 1. ligo je kamniška trenerka na kratko komentirala igro svojih varovank.

    Za mladinke Calcit Volleyja so igrale: Ula Gorjup, Evelin Flis, Hana Gašperlin, Adriana Vukojević, Tajda Adrović Flisar, Zoja Somrak, Kristina Stupar, Ajda Hribar, Mia-Marija Vravnik, Zara Premk in Špela Butalič.