Mladinke polovične v Stranjah

    V drugem krogu prve mladinske lige so odbojkarice Calcit Volleyja v dvorani OŠ Stranje turnir končale s polovičnim uspehom. Z 2:0 (14, 16) jih je premagal ljubljanski Vital I, v drugi tekmi pa so bile Kamničanke z 2:0 (24, 22) boljše od Ankarana. Čez 14 dni bodo v dvorani OŠ Sostro v Ljubljani igrale proti kranjskemu Triglavu in VOLLEYBALLjubljani.

    Varovanke Tjaše Gadža so pred štirinajstimi dnevi v prvem krogu premagale vitalovke, tokrat so v svoji dvorani morale priznati njihovo premoč. Ljubljančanke so bile ves čas boljše nasprotnice in so zasluženo prišle do zmage. Navkljub gladkemu porazu so bile v drugi tekmi dovolj zbrane, da so premagale Ankarančanke. V prvem nizu so bile v končnici bolj zbrane, prav tako tudi v drugem, tako da so po štirih odigranih tekmah pri treh zmagah in enem porazu in na drugem mestu.

    »Danes je bila ekipa Vitala boljša od nas, dobro je držala servis in blok, mi pa nismo našli rešitve v napadu. Proti Ankaranu smo odigrali solidno, poznalo se je, da so igrale z drugo postavo, mi pa smo to izkoristili,« je po koncu turnirja dejala Tjaša Gadža, trenerka mladinske ekipe Calcit Volleyja, ki v letošnji sezoni igra v postavi: Ula Gorjup, Evelin Flis, Hana Gašperlin, Adriana Vukojević, Tajda Adrović Flisar, Zoja Somrak, Kristina Stupar, Ajda Hribar, Mia-Marija Vravnik, Zara Premk in Špela Butalič.