Mini odbojkarji odigrali tretji krog tekem

    V soboto so bili na delu najmlajši odbojkarji Calcit Volleyja, ki so v Ljubljani odigrali tretji krog tekmovanja v mini odbojki. Fantom je ponagajala trema, kljub temu so si z borbenostjo priigrali eno zmago na treh odigranih tekmah.

    Mini ekipa Calcit Volley je v soboto v črnuški dvorani Maksa Pečarja igrala proti Kekoopremi Žužember, Brezovici in Vitalu Ljubljana. Prvo tekmo proti sovrstnikom iz Žužemberka so končali z izidom 2:1 (25:12, 26:24,19:25) v korist Žužemberka, ki jim je s tem zadal prvi poraz v sezoni. Napeto je bilo tudi na tekmi z Brezovico, kjer so mladi Calcitovci prav tako iztržili en set. Brezovica je zmagala z 2:1 (25:22, 25:16, 27:29). Tretja tekma je imela nekoliko manj tekmovalnega naboja, saj se ekipi Calcit Volleyja in Vitala nista več potegovali za napredovanje, temveč za tretje mesto, ki pa skupaj s četrtim vodi v repasaž tekmovanja. Ob manjšem pritisku so se fantje uspeli zbrati in tekmo končati v svojo korist. Vital so premagali z rezultatom 2:1 (25:22, 19:25, 25:22).

    »Fantje so se spet izkazali z borbenostjo, malo več pa bomo imeli dela s tem, kako vstopiti v tekmo, kjer je na začetku prisotna prevelika trema in živčnost. Verjamem, da bomo iz tekme v tekmo to nervozo pregnali in se vrnili na desno stran razpredelnice in se borili za visoka mesta,« je tekmovalni dan v Ljubljani povzel njihov trener Uroš Zupan. Tudi trema je del športnih tekmovanj in iz tekme v tekmo je bo manj.

    Za ekipo Calcit Volley so igrali: kapetan Žan Palma, Žan Makovec, Anže Pirnar, Peter Gadža, Aleks Suhadolec, Val Brun, Žiga Kugler, Maks Škrbina, Jaka Okorn in Brin Trček.