Kadetinje znova dvojno slavile

    Tudi po drugem odigranem kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev v prvo kadetsko ligo so odbojkarice Calcit Volleyja neporažene. Na prvi tekmi so v dvorani OŠ Luisa Adamiča po hudem boju ugnale domači ATK Grosuplje z 2:1 (-20, 14, 8), na druge pa so bile z 2:0 (19, 18) boljše še od Krima. Z osmimi točkami so si pred zadnjim turnirjem, ki bo 1. decembra v dvorani OŠ Vrhovci, praktično že zagotovile prvo mesto v skupini I.

    Kamniške kadetinje so nekoliko nezbrano vstopile v dvoboj z domačo ekipo, ki je prvi niz zasluženo dobila. Toda po izgubljenem nizu so se varovanke Katarine Vraber le sestavile, naredile veliko manj napak na servisu in izid brez težav izenačile. Tudi v odločilnem tretjem nizu so nadaljevale z zelo dobro igro, kar jim je prineslo pomembno zmago. Dobro igro proti domačinkam so potrdile tudi v dvoboju s Krimom, ki niti v enem trenutku ni ogrozil njihove zmage. 

    Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Živa Javornik, Tina Topič, Milla Andrejič, Naja Boisa, Alexandra Stupar, Eva Ogrinec, Noemi Žvegla, Maja Ifko, Lejla Kočan, Neža Sitar, Nika Kordič Zamljen, Tara Gojak.