Kadetinje še naprej s samimi zmagami

    Kadetinje Calcit Volleyja so tudi po četrtem krogu edina neporažena ekipa v prvi ligi kadetinj – zahod. Na turnirju v dvorani OŠ Bršljin v Novem mestu so na prvi tekmi z 2:0 (9, 18) premagale ekipo Okna Nagode Logatec, v drugi pa so bile z 2:0 (19, 18) boljše tudi od Ankarana. Naslednji turnir bo na sporedu v nedeljo, 22. marca, v dvorani OŠ Toma Brejca v Kamniku. Na njem se bodo pomerile z Vitalom Ljubljana I in še enkrat z Ankarančankami.

    Varovanke Katarine Vraber nadaljujejo svoj zmagoviti pohod tudi v prvi ligi kadetinj – zahod. Do turnirja v Novem mestu so na šestih tekmah oddale le en niz, v derbiju jim ga je prejšnji teden odvzel Šentvid I, ki je minulo nedeljo ostal praznih rok tudi proti ekipi DOORS Bled. V svoji prvi tekmi so Kamničanke proti Logatčankam nekaj manjših težav imele le v drugem nizu, zelo prepričljive pa so bile tudi proti Ankarančankam.

    Za kadetinje Calcit Volleyja so v Novem mestu igrale: Živa Javornik, Naja Boisa, Tina Topič, Eva Ogrinec, Alexandra Stupar, Zala Krašovec, Milla Andrejič, Lejla Kočan, Noemi Žvegla, Maja Ifko, Neža Sitar, Tara Gojak in Anamarie Štern.