Iz Bele krajine z dvema zmagama

    Na tretjem turnirju B lige v mali odbojki so se v skupini B v Semiču izkazali odbojkarji Calcit Volleyja, ki so se domov vrnili z dvema zmagama. V prvi tekmi so z 2:0 (10, 16) premagali SEP Mokronog, v drugi pa so bili z 2:0 (13, 7) boljši še od domačega Semiča. Prihodnji turnir jih čaka 28. marca, ko bodo v dvorani OŠ Stranje igrali z vodilnim Triglavom in še enkrat s Semičem.

    Na prvem turnirju B lige so kamniški dečki v Kranju po porazu z domačim Triglavom premagali SEP Mokronog, ki jim tudi v Semiču niso povzročali preveč težav. V svoji drugi tekmi na turnirju so bili še bolj prepričljivi, kajti domačini so v dveh nizih skupaj osvojili le 20 točk.

    »Fantje so obe tekmi igrali dobro, zadovoljna sem z organizacijo igre, uspešni pa so bili tudi v napadu. Veseli me, da nasprotnikom niti ene točke niso prepustili brez boja. Naše delo se zdaj končno oblikuje v lepo in tehnično kakovostno igro,« je bila z igro svojih varovancev zadovoljna Tanja Božinović, ki je v Semiču igrala v postavi: Nal  Česen, Blaž Testen, Nejc Okorn, Enej Leskovar, Domen Bočanič, Nejc Korošec, Urban Pate, Žiga Sporn, Mark Vuga, Ožbej Priteržnik in Tomaž Toplišek.