Iz šolskih klopi na odbojkarski tabor

  Poletna ekipa OK Kamnik se že veseli, da bo takoj po koncu šolskega leta na odbojkarskih igriščih Pod skalco znova pozdravila mlade odbojkarje. Tudi letos se na najlepši plaži v mestu obetata dva tedna odbojkarskih vragolij.  

  Med 28. junijem in 2. julijem ter 5. in 9. julijem se bosta na odbojkarskih igriščih Pod Skalco odvila že tradicionalna poletna tabora odbojke na mivki. Tabora sta namenjena otrokom do 15. leta starosti, odbojkarsko predznanje pa ni pomembno, saj bodo treningi prilagojeni otrokovim sposobnostim. Tako bo prav vsak mali odbojkar ali odbojkarica lahko nadgradil/a svoje odbojkarsko znanje. Storkovno vodenje tabora bo prevzela izkušena trenerka mladih iz vrst Calcit Volley, Katarina Vraber.

  Otrokom želimo ponuditi športno, poučno in zabavno preživljanje počitnic, zato bosta tabora tudi letos uravnotežena kombinacija treningov in zabave. Dopoldnevi bodo namenjeni osvajanju novih veščin igranja odbojke na mivki, po kosilu pa bo sledilo kopanje na bazenu. V petih dneh športnih dogodivščin želimo otroke naučiti sodelovanja, zdrave tekmovalnosti, pripadnosti ekipi, komunikacije s soigralci, vztrajnosti in odgovornosti.

  Cena petdnevnega poletnega tabora Pod Skalco je 80 evrov in vključuje dnevno tri ure treninga na mivki, dve uri kopanja in kosilo, vsak udeleženec pa v spomin prejme žogo, bidon in majico tabora. Prijavnina se poravna na prvi dan tabora, za več otrok iz iste družine pa imamo pripravljene tudi posebne ugodnosti. Otroci morajo s seboj imeti opremo za mivko: majico, hlačke in sončna očala. Obvezne so tudi superge, nogavice in trenirka. Za zaščito priporočamo tudi sončno kremo in pokrivalo, za kopanje pa naj ne pozabijo na kopalke in brisačo.

  Na taborih bomo posebno pozornost posvečali zdravju in zaščiti pred širjenjem koronavirusa ter dosledno upoštevali navodila NIJZ. Ker pa velja, da bo tabor varna in nepozabna izkušnja, če bomo pravila igre upoštevali čisto vsi udeleženi, vas pozivamo, da si z otroki podrobno preberete higienska priporočila za preprečevanje širjenja okužb. Na tabor naj prihajajo le otroci, ki ne kažejo vidnih znakov okužbe in ki niso bili v stiku z okuženim. S seboj naj imajo masko in razkužilo.

  Če želite, da vaš otrok aktivno preživi del poletja, ga čim hitreje prijavite na številko 041 863 652 (Katarina Vraber ali prek e-poštnega naslova info@calcitvolley.si. Ne pozabite pripisati podatkov vašega otroka, želenega termina tabora ter velikosti majice!

  PS: Vnaprej vas opozarjamo: ko se otrok enkrat udeleži našega tabora, se želi naslednja leta ponovno zabavati z nami!

  Komaj čakamo na poletje!