Dve Calcitovi ekipi v polfinalu mini odbojke

    Kar dve ekipi Calcit Volleyja sta v soboto igrali na polfinalnih turnirjih v mini odbojki. Žal se nobeni od njiju ni uspelo uvrstiti na finalni turnir, vendar si obe zaslužita pohvale za prikazano igro. Tako kot tudi tretja ekipa, v kateri so igrale samo igralke, ki so v letošnji sezoni šele začele z igranjem odbojke.

    Kamniška druga ekipa, ki je igrala v Šempetru v Savinjski dolini in za katero igrajo samo deklice, se je proti fantovskim ekipam dobro borila in pobrala številne simpatije s strani gledalcev in trenerjev. Deklice so turnir resda končale brez zmage, vendar ob igri, ki si zasluži vse pohvale. V prvem krogu jih je z 2:0 (10, 16) premagal domači SIP Šempeter, v drugi tekmi je bila z 2:0 (15, 21) boljša Brezovica I, v tretji pa z 2:0 (22, 23) KekoOprema Žužemberk.

    »Kljub trem porazom moram čestitati deklicam za pristop in igro, saj so prikazale dobro tehnično znanje, na koncu pa je bila fizična moč tista, ki je tehtnico nagnila na stran nasprotnikov. Za najboljšo igralko je bila proglašena Ana Sušnik, Šempetranom pa vse čestitke za odlično organizacijo,« je domačine pohvali Danijel Habjan, trener druge ekipe Calcit Volleyja.

    Tudi prva ekipa Calcit Volleyja, za katero igrajo fantje, je zabeležila tri poraze, z malce sreče bi bil njen izkupiček lahko tudi boljši. V prvi tekmi so jih Braslovče premagale z 2:1 (-15, 16, 21), z 2:1 (19, -20, 17) pa je bila boljša od njih tudi ekipa ŠD Braslovče mini, najdlje od uspeha pa so bili v tekmi z ekipo Murania Lendava, ki je zmagala z 2:0 (21, 9). Lendavčani so tudi osvojili prvo mesto.

    Tretja ekipa v mini odbojki iz Kamnika je na turnirju za mesta v Kočevju izgubila vse tri svoje dvoboje. Boljši od nje so bili Vital Ljubljana I, Žirovnica in Kočevje.