Calcitovci znova potujemo na Krk. Greš z nami?

    OK Kamnik bo novo odbojkarsko sezono po tradiciji začel z morskim odbojkarskim taborom. Tudi letos bomo skočili na otok Krk, v omejenem številu in le v enem terminu. Pohitite s prijavami!

    Še preden šolski hodniki znova oživijo in se odbojkarji preselijo v športne dvorane, se bomo Calcitovci podali na hrvaški otok Krk, kjer bomo izvedli strokoven program treningov odbojke za otroke, mlajše od 15 let, ki odbojko tudi sicer že trenirajo.

    Calcitov morski odbojkarski tabor pod vodstvom trenerjev Calcit Volleyja se bo odvijal med 25. in 30. avgustom in ne bo le zabavno slovo poletnim počitnicam, temveč predvsem strokoven uvod v novo odbojkarsko sezono 2023/24. Udeleženci in udeleženke kampa bodo imeli po dva treninga na dan, v času med treningi pa se bodo odvijale številne druge športne in razvedrilne aktivnosti. Imeli bomo igre brez meja, vozili se bomo z banano in kanuji, ne bo manjkalo kopanja in iger na plaži. S čolnom sem bomo odpravili na izlet v Malinsko, ob doplačilu pa bodo otroci lahko spoznali tudi veščine potapljanja. Ob večerih se bomo zabavali ob glasbi in plesu, teden pa zaključili z goodbye partijem.

    Cena petdnevnega odbojkarskega tabora, ki poleg omenjenih dejavnosti vključuje tudi avtobusni prevoz na Krk in nazaj, namestitev v hostlu in pet dnevnih obrokov, znaša 250 EUR. Prijave zbiramo na povezavi do 23. junija, ob prijavi pa je potrebno plačilo akontacije v višini 100 EUR na TRR SI56 0231 2001 9102 219.

    Sonce, morje, prijatelji… in odbojka!