Calcitov morski tabor prvič v Savudriji

  Poletna ekipa OK Kamnik bo poletje 2024 ponovno zaključila z morskim odbojkarskim taborom, letos prvič v čudoviti Savudriji.

  Še preden šolski hodniki znova oživijo in se odbojkarji preselijo v športne dvorane, se bomo Calcitovci podali na odbojkarske priprave, kjer bomo izvedli strokoven uvod v treninge za novo sezono odbojke za otroke, mlajše od 16 let, ki odbojko tudi sicer že trenirajo.

  Calcitov morski odbojkarski tabor pod vodstvom trenerjev Calcit Volleyja se bo odvijal med 27. in 31. avgustom. Udeleženci in udeleženke kampa bodo imeli po dva treninga na dan, v času med treningi pa se bodo odvijale številne druge športne in razvedrilne aktivnosti. Imeli bomo igre brez meja, ne bo manjkalo kopanja in iger na plaži. Z ladjico se bomo odpravili na izlet v Umag, ob večerih pa se bomo zabavali ob glasbi in plesu, teden pa zaključili s poslovilno zabavo.

  Cena petdnevnega odbojkarskega tabora, ki poleg omenjenih dejavnosti vključuje tudi avtobusni prevoz v Savudrijo in nazaj, namestitev v hostlu in pet dnevnih obrokov, znaša 260 EUR. Plačilo opravite v dveh obrokih po prejemu položnice, prvega do 15. julija, drugega pa do 15. avgusta 2024.

  Prijavite se na povezavi: [Link za prijavo]

  Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!