Calcitov morski tabor konec poletja znova na Krku

    Poletna ekipa OK Kamnik bo poletje 2022 po tradiciji zaključila z morskim odbojkarskim taborom. Po enoletnem skoku na slovensko obalo se znova vračamo na hrvaški otok Krk. Za otroke, ki še niso dopolnili 18 let, smo pripravili strokoven program treningov odbojke ter raznovrstne obstranske dejavnosti.

    Še preden otroci znova napolnijo šolske učilnice in se odbojkarji preselijo v športne dvorane, se bomo v okviru Calcitovega odbojkarskega tabora za pet dni znova podali na otok Krk. Odbojkarski tabor se pod vodstvom trenerjev Calcit Volleyja odvijal med 22. in 26. avgustom. Primeren je za otroke, ki so v odbojki že povsem doma, kot tudi tiste, ki se s tem športom šele srečujejo. Otroci bodo razdeljeni v skupine, prilagojene starosti in znanju.

    Udeleženci in udeleženke kampa bodo imeli po dva treninga na dan, v času med treningi pa se bodo odvijale številne druge športne in razvedrilne aktivnosti. Imeli bomo igre brez meja, vozili se bomo z banano in kanuji, ne bo manjkalo kopanja in igre na plaži. S čolnom sem bomo odpravili na izlet v Malinsko, ob doplačilu pa bodo otroci lahko spoznali tudi veščine potapljanja. Ob večerih se bomo zabavali ob glasbi in plesu, teden pa zaključili z goodbye partijem.

    Cena petdnevnega odbojkarskega tabora, ki poleg omenjenih dejavnosti vključuje tudi avtobusni prevoz na Krk in nazaj, namestitev v hostlu in pet dnevnih obrokov, znaša 200 EUR. Prijave zbirajo trenerji OK Kamnik do 22. junija, ob prijavi pa je potrebno plačilo akontacije v višini 100 EUR na TRR SI56 0231 2001 9102 219. Spletne prijave so možne na povezavi.

    Sonce, morje, prijatelji… in odbojka!