Slovo kamniških princesk od pokalnega tekmovanja

    Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je v tekmi osmine finala pokala Slovenije v dvorani OŠ Stranje izgubila proti ekipi ATK Grosuplje z 0:3 (-17, -23, -17). Varovanke Tjaše Gadža so tako izpadle iz pokalnega tekmovanja, v osmem krogu 1B. DOL pa bodo v soboto, 13. novembra, prav tako v Stranjah, ob 15. uri gostile ekipo Turbina.

    Grosupeljčanke, ki so po prvem delu Sportklub prve odbojkarske lige na šestem mestu prvenstvene lestvice, že v prvem nizu niso dovolile nobenega presenečenja. V drugem nizu so domače odbojkarice ves čas držale korak z njimi, v končnici pa so bile vendarle bolj zbrane gostje, ki so po izenačenem začetku v tretjem nizu, v nadaljevanju prišle do večje prednosti in zasluženega napredovanja v četrtfinale.

    »Z izjemo prvega seta, v katerem smo naredili preveč nepotrebnih napak, sem z igro zadovoljna. Dobro smo delali predvsem blok-obrambo in napad. So bile pa nasprotnice predvsem v končnicah bolj zbrane in nas pustile brez dobljenega niza,« je o tekmi na kratko povedala Tjaša Gadža, trenerka druge ženske ekipe Calcit Volleyja.

    Za Calcit Volley II so igrale: Špela Lužovec, Tina Topič, Sara Sitar, Nika Kraševec, Urša Herič, Adriana Vukojević, Atena Gojak, Tara Gojak, Alexandra Stupar, Anamarie Štern, Neža Sitar, Noemi Žvegla, Maja Ifko in Vita Vavpetič.