Sezono končali na sedmem mestu

    V zadnjem krogu 2. DOL za moške je druga ekipa Calcit Volleyja gostovala na Brezovici, kjer je po zmagi v uvodnem nizu na koncu izgubila z 1:3 (23, -16,-21, -20). Kamničani so sezono tako končali na sedmem mestu s 30 točkami. V prvo ligo se je neposredno uvrstil GEN-I Volley, medtem ko bo SiPlayer Fram igral v kvalifikacijah s tretjeuvrščeno ekipo zelene skupine 1. DOL za moške.

    Tudi v zadnjo tekmo sezone so varovanci Sama Belaviča Pučnika krenili v nekoliko oslabljeni zasedbi. Manjkal je bloker Miha Grahek, namesto njega pa je že drugo zaporedno tekmo začel kadet Rok Podbregar. V začetni postavi je bil tudi Urban Blaževič, ki je prav tako kadet in ki je igral tudi že proti ekipi Pro Volley. V nadaljevanju je priložnost za igro dobil tudi mladi Nik Mujanović, ki igra še za starejše dečke Calcita. Mujanović je solidno opravil svojo nalogo na mestu sprejemalca.

    »Več motiva so imeli domačini, ki so še imeli možnosti, da prvenstvo končajo na tretjem mestu, medtem ko mi višje od sedmega mesta nismo več mogli priti. Kljub temu smo prvi niz odigrali zelo dobro, ves čas smo pritikali s servisom in igrali učinkovito v napadu. V končnici smo bili bolj zbrani in zasluženo povedli z 1:0. V nadaljevanju se je razigrala tudi Brezovica, ki je začela bolje sprejemati, v napadu pa se je razigral Šen, tako da smo se morali sprijazniti s porazom,« je o zadnjem letošnjem gostovanju dejal Samo Belavič Pučnik, trener druge moške ekipeCalcit Volleyja.

    Za Calcit Volley II so igrali: Urban Blaževič, Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Blaž Marušič, Jan Jurič, Rok Podbregar, Matija Lakner, Rok Forštnarič, Kristjan Krt in Nik Mujanović.