Praznih rok proti Škofjeločanom

  Tretja članska ekipa Calcit Volleyja je v tretjem krogu 3. DOL za moške v dvorani OŠ Stranje izgubila proti Lubniku z 0:3 (-17, -22, -23). Tudi v prihodnjem krogu bodo Kamničan igrali doma, v soboto, 19. novembra, bodo ob 17. uri, gostili Črnuče III.

  Calcit Volley III – Lubnik  0:3 (-17, -22, -23)

  Stranje – Dvorana OŠ Stranje Stahovica, sodnika: Šuštaršič, Golob.

  Calcit Volley III: Skvarča, Novak, Babnik, Uršič, Stanovnik, Hodak, Vrhovnik, Špoljarić, Kotnik (L), Hribar, Koncilja, Česen, Albič, Golob (L). Trener: Klemen Hribar.

  Lubnik: Ravljen, Hribernik, Veber, Demšar, Dolenc, Prijatelj, Štular, Burgar, Vogrič, Korenčič, Kamin (L), Žontar (L). Trener: Jan Kamin.

  Po porazu v Kopru so varovanci Klemna Hribarja zabeležili nov poraz. Tokrat so bili boljši od njih Škofjeločani, za katere je bila to druga zmaga v letošnjem prvenstvu. Uvodni niz so bolje začeli gostje, ki so povedli s 7:4. Domači odbojkarji so se jim še približali na dve točki zaostanka, zadnjič pri izidu 7:9, z delnim izidom 6:2 pa je bilo že 15:9. Tudi po drugem polminutnem odmoru domačega trenerja Klemna Hribarja se položaj na igrišču ni bistveno spremenil.

  Zato pa je bil drugi niz bolj izenačen, čeprav so Škofjeločani hitro prišli do nekaj večje prednosti (6:2). Toda tokrat so jih mladi Kamničani na enajsti točki ulovili in nato povedli z 12:11. Vodili so tudi še s 16:14 in 20:19, žal pa so v končnici niza prišle do izraza večje izkušnje gostov, ki so izkoristili drugo zaključno žogo. V tretjem nizu je Lubnik že sredi niza vodil s 14:9, imel pa je tudi pet zaključnih žog za končno zmago. Štiri so kamniški odbojkarji ubranili, ne pa tudi pete.

  »Fantom razen še vedno prevelikega števila lastnih, nepotrebnih napak, nimam česa očitati. Trudili so se po svojih najboljših močeh, dobro so se borili v obrambi, toda nasprotnik je bil predvsem v končnicah nizov bolj zbran in zasluženo zmagal,« je po tekmi dejal Klemen Hribar, trener kamniških odbojkarjev.