Nova zmaga za Flajsovo četo

  V prvi tekmi 14. kroga 2. DOL za moške je druga ekipa Calcit Volleyja v gosteh premagala Kočevje s 3:0 (15, 21, 19) in je po dveh tretjinah prvenstva na tretjem mestu. S kom bodo prihodnjo soboto igrali doma v 15. krogu, bo znano po nocojšnjih tekmah.

  Kočevje – Calcit Volley II 0:3 (-15, -21, -19)

  Kočevje – Dvorana OŠ Zbora odposlancev Kočevje, sodnika: Kodelič, Pajnik.

  Kočevje: Dukič, R. Drobnič, Kalan, Zore, G. Rajšel, A. Rajšel, A. Drobnič, Robida, Pogorelc, Jarni (L).

  Calcit Volley II: Podbregar, Blaževič, Medved, Okorn, Felkar, Pristovnik, Drnovšek, Uršič (L), Frece, Koncilija, Poljanšek, Burkeljca. Trener: Andrej Flajs.

  Tudi v svoji tretji tekmi v letu 2022 so mladi Kamničani prišli do zanesljive zmage. V vseh treh nizih so vodili praktično od začetka do konca. Prevladovali so v vseh elementih igre, poznala pa se je tudi večja uigranost ekipe. Trener Andrej Flajs je tekmo začel v postavi Nik Drnovšek, Rok Podbregar, Marko Medved, Gregor Felkar, Jure Burkeljca, Ambrož Poljanšek in Mark Uršič na liberu.

  »S tekmo v Kočevju smo tako končali drugi del prvenstva. Veseli me, da so fantje v tekmo vstopili motivirano in zbrano. Nekaj težav nam je povzročal nasprotnikov močan servis in nizek strop dvorane, vendar smo na to pozitivno reagirali. Mladinsko ekipo že v nedeljo čaka pomemben turnir v dvorani OŠ Stranje, nato pa se bomo začeli pripravljati na zaključne tekme v 2. članski ligi in v mladinskem prvenstvu. Najtežje je šele pred nami,« je po deveti zmagi v letošnji sezoni dejal Flajs.

  Mladinci, ki so v prvi državni ligi prav tako tretji, bodo v nedeljo v Stranjah igrali z Brezovico in Krko, medtem ko bodo kamniške mladinke, ki so v prvi ligi – zahod še brez poraza, igrale s Triglavom v gosteh. Njihova tekma s Krimom I, ki je tudi še brez poraza, je preložena.