Na krajši premor s še četrto zmago

  Druga moška ekipa Calcit Volleyja nadaljuje z dobrimi predstavami in zmagami v 2. DOL za moške. V četrtem krogu so doma s 3:1 (-24, 15, 10, 20) premagali Kočevje in so s Hočami edina neporažena ekipa. Prvenstvo se bo nadaljevalo šele v soboto, 12. novembra, Kamničane pa čaka gostovanje v Kranju pri ekipi Vet4Pet Triglav. Tekma se bo začela ob 16. uri.

  Calcit Volley II – Kočevje 3:1 (-24, 15, 10, 20)

  Stranje – Dvorana OŠ Stranje, sodnika: Maglič, Hodžič.

  Calcit Volley II: Podbregar, L. Blaževič, Medved (L), Sladič, Okorn, Drnovšek, Frece, Poljanšek, U. Blaževič, Burkeljca, Novak. Trener: Gašper Ribič.

  Kočevje: Levstik (L), Selan, Dukič, Rifelj, Drobnič, Kalan, Anž. Jarni, Zore, Rajšel, Robida, Ane. Jarni. Trener: Aleš Drobnič.

  Med tednom so varovanci Gašperja Ribiča v četrtem krogu Pokala Slovenije izgubili proti Fužinar SijMetalu, kar je bil sploh njihov prvi poraz v letošnji sezoni. Morda še pod vtisom tega poraza, čeprav proti ekipi v najmočnejši slovenski ligi, so začeli tekmo proti ekipi, ki je v prvih treh krogih dvakrat zmagala in enkrat izgubila. Toda zato je bilo nadaljevanje veliko boljše, še zlasti to velja za drugi niz, v katerem so nasprotniku prepustili le deset točk.

  »Veseli me, da smo zmagali še četrto zaporedno tekmo, ki je nismo odigrali najboljše. Toda na koncu so pomembne točke,« je bil po tekmi kratek v izjavi Gašper Ribič, trener druge ekipe Calcit Volleyja, ki je večji del tekme igral v postavi Urban Blaževič, Enej Sladič, Miha Okorn, Gregor Frece, Ambrož Poljanšek, Jure Burkeljca in libero Marko Medved.