Praznih rok iz Kopra

    Tretja članska ekipa Calcit Volleyja, ki prvo leto igra v članski konkurenci, je v drugem krogu 3. DOL gostovala v Kopru. S 3:0 (18, 22, 20) je zmagal domači BVC Koper, Kamničani pa bodo v prihodnjem krogu, 12. novembra, doma igrali z Lubnikom iz Škofje Loke.

    Na svojem drugem zaporednem gostovanju v 3. DOL so varovanki Klemna Hribarja tokrat ostali praznih rok. Izkušenejši Koprčani mladi kamniški ekipi niso prepustili niti niza, še najbližje mu je bila v drugem.

    »Koper je odigral zelo solidno tekmo, kar pa za nas ne morem reči. Veliko preveč je bilo naših lastnih napak, predvsem pri enostavnih, lahkih stvareh. Žal je prišel poraz, iz katerega upam, da smo se česa naučili,« je bil po porazu svojih varovancev kratek Klemen Hribar.

    Za Calcit Volley III so v Kopru igrali: Uršič, Škvarča, Kotnik (L), Golob, Novak, Hribar, Hodak, Špoljarič, Albič, Stanovnik, Babnik, Koncilija, Jensterle.

    V 3. DOL vodi BVC Koper, ki je v prejšnjem krogu v gosteh premagal Lubnik, ki je bil v tem krogu boljši od Črnuč III in je drugi, Kamničani so tretji, Črnučani pa so za zdaj še brez zmage.