Gostje iz Radencev premočni za kamniške mladce

    Tudi v šestem krogu 2. DOL za moške je druga moška ekipa Calcit Volleyja ostala praznih rok. V dvorani OŠ Stranje so jih s 3:0 (17, 25, 17) premagali Radenci. Kamničani bodo v prihodnjem krogu gostovali v Črnučah, njihov nasprotnik bo druga črnuška ekipa, ki do zdaj še ni osvojila točke.

    Odbojkarji iz Radencev se v letošnji sezoni spogledujejo s samim vrhom druge moške lige, svoje visoke ambicije pa so potrdili tudi v Stranjah. Že v prvem nizu so uveljavili svoje izkušnje, čeprav so se varovanci Gašperja Ribiča dobro upirali, toda v odločilnih trenutkih so vendarle prevladovali gostje. V drugem nizu je mlada kamniška ekipa, ki je igrala brez Roka Podbregarja, Nika Drnovška in Žige Koncilje, bila blizu vsaj častnega niza, toda v končnici so bili bolj zbrani gostje, ki so v tretjem samo potrdili svojo zmago.

    »Poraz proti ekipi iz Radencev je bil sicer pričakovan, vendar bomo počasi že potrebovali kakšno zmago,« je po tekmi dejal Ribič, ki bo z večino svojih varovancev jutri igral na turnirju osmine finala mladinskega državnega prvenstva. Kamničani bodo igrali na OŠ Žužemberk proti domači KekoOpremi, na turnirju pa bo še Lubnik Škofja Loka.

    Za Calcit Volley II so igrali: Urban Blaževič, Teo Podobnik, Nik Mujanovič, Matija Lakner, Ambrož Poljanšek, Miha Grahek, Marko Medved, Mark Uršič.