Znova odlična predstava mladink Calcit Volleyja

  Kamničanke so že tekmo s Krimovkami vzele zelo resno in jim niso dovolile, da bi se razigrale. Pod vodstvom organizatorke igre Eve Pogačar, sicer igralke prve ekipe Calcit Volleyja, so z dobro igro v napadu zanesljivo prihajale do točk, predvsem to velja za uvodni niz in končne zmage.

  Težje delo so imele domače odbojkarice na tekmi z Olimpom, ki je v svoji prvi tekmi z 2:0 (17, 11) premagal ekipo Mladi Jesenice. V izenačeni tekmi so zahvaljujoč boljšemu servisu, Kamničanke so dosegle kar 13 asov, kar pet od teh Nives Juhant, le prišle do zaslužene zmage, s tem pa tudi do prvega mesta na turnirju. V četrtfinale se je uvrstil še Krim, ki je v repasažu z 2:0 (4, 4) ugnal Jeseničanke, nato pa z 2:0 (22, 11) še Olimp Ljubljano.

  Prvo tekmo smo odigrali zelo dobro, saj Krimu nismo pustili, da bi se razigral. Na drugi smo nekoliko popustili, vendar kljub temu zmagali in se uvrstili v četrtfinale. Priznam, da sem celo nekoliko presenečen, da igramo tako solidno, vendar me to lahko samo veseli, saj to pomeni, da smo na pravi poti, je po zmagi na turnirju v OŠ Toma Brejca dejal Franci Obolnar, trener kamniških mladink.

  Za mladinke Calcit Volleyja so na turnirju v OŠ Toma Brejca igrale: Sara Muršak, Žana Poljanšek, Nives Juhant, Meta Ahačič, Lana Žužek, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Eva Pogačar, Živa Javornik in Lejla Kočan.

  Izidi turnirja na OŠ Toma Brejca

  Calcit Volley – Krim Pirnar doors          2:0 (25:12, 25:20)

  Mladi Jesenice – Olimp Ljubljana          0:2 (17:25, 11:25)

  Calcit Volley – Olimp                            2:0 (25:20, 25:22)

  Krim Pirnar doors – Mladi Jesenice       2:0 (25:4, 25:4)

  Olimp Ljubljana – Krim Pirnar doors   0:2 (22:25, 11:25)

  Napisal: Miha Štamcar

   

  Komentarji