Mladinci zanesljivo v četrtfinale

  Kamniški mladinci pod vodstvom Aleša Hribarja na prvi tekmi proti drugi ekipi Črnuč ACH niso imeli težjega dela, čeprav so nastopili brez nekaterih igralcev, najbolj pa se jim je poznala odsotnost Bora Jeseta Rotarja, ki ima še vedno težave z zvitim gležnjem. To se je predvsem poznalo na tekmi s Kranjčani, ki prav tako niso imeli večjih težav s Črnučani. V napeti tekmi so bili v obeh nizih v končnici bolj zbrani odbojkarji Calcit Volleyja, ki so se na četrtfinalni turnir državnega prvenstva uvrstili kot prvouvrščena ekipa. Na njem bodo igrali tudi Kranjčani.

  Zmaga proti Črnučam ACH II je bila pričakovana, medtem ko smo s Kranjčani pričakovali izenačen dvoboj. Tudi zato, ker imamo nekaj težav s poškodbami, zato so morali nekateri igralci igrati na drugih igralnih mestih. Tako je moral Matija Lakner igrati na mestu blokerja, zato sem toliko bolj vesel, da smo turnir končali na prvem mestu. Izpostavil bi igro Urbana Blaževiča, ki je še kadet, vendar je bil v ključnih trenutkih tekme on tisti, ki je potegnil prave poteze. Mislim, da smo se zasluženo uvrstili v četrtfinale tega tekmovanja, je bil z igro svojih varovancev zadovoljen Aleš Hribar, trener mladinske ekipe Calcit Volleyja.

  Za mladince Calcit Volleyja so na turnirju v Stranjah igrali: Rok Forštnarič, Urban Blaževič, Matija Lakner, Ambrož Poljanšek, Kristjan Krt, Aljaž Hrovat, Teo Podobnik in Jan Fink.

  Izidi turnirja na OŠ Stranje

  Calcit Volley – Črnuče ACH II     2:0 (25:19, 25:11)

  Črnuče ACH II – Triglav Kranj     0:2 (22:25, 11:25)

  Calcit Volley – Triglav Kranj        2:0 (27:25, 26:24)

  Napisal: Miha Štamcar
  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji