Zmagi mladih calcitovk

  Mlade Kamničanke so turnir v Ihanu začele s slabo igro in veliko treme. Na sprejemu jim ni in ni šlo, naredile so tudi veliko število napak, toda po začetni nervozi so le zaigrale bolje, bile v končnici niza bolj zbrane, nato pa v drugem nizu popolnoma nadigrale Domžalčanke.

  Dobro je bilo, da so bile tudi v trenutkih, ko jim ni šlo, pripravljene sodelovati med sabo in mano. Upoštevale so navodila in se borile, da bi popravile svojo igro. Veseli me, da se je tekma odvijala v pravo smer, je po zmagi svojih varovank dejala Tanja Božinović, ki je bila še bolj zadovoljna z igro, ki so jo Kamničanke prikazale na tekmi proti Koprčankam.

  To je bila tekma za uživanje, kajti na obeh straneh je bilo veliko dobre odbojke, odločilo pa je to, da so bile naše igralke bolj nepopustljive. Najbolj sem zadovoljna z drugim nizom na tej tekmi, ko so se igralke le sprostile in pokazale, kako dobro znajo igrati, pa je Božinovićeva pohvalila svoje varovanke za igro proti Luki Kopru.

  Na turnirju v Ihanu so za Calcit Volleyball igrale: Zala Špoljarič, Meta Ahačič, Klara Jeretina, Ogronec Klara, Tija Žirovnik – libero, Kožalj Nika, Neža Grošelj, Eva Seretin, Nina Šmidovnik, Eva Suhadolčan in Špela Janežič.

  Omeniti pa velja še drugo ekipo starejših deklic, ki igra v B ligi in je bila v nedeljo organizator četrtega kroga. Na prvi tekmi so šele po hudem boju morale priznati premoč Volleyball Ljubljani z 1:2 (-22, 19, -12), na drugi pa so z 2:1 (19, -19, 12) premagale Škofjo Loko II in prišle do svoje prve zmage v B ligi. Ker gre za ekipo, ki sicer igra v mali odbojki, je to vsekakor spodbudna novica, tekme v B ligi pa jim samo pomagajo, da si pridobijo izkušnje.

  Izidi 4. kroga v A ligi – zahod A

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_DCI/2015_dce/2015_dce_A/2015_dce_AZA

  Izidi 4. kroga v B ligi – skupina G

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_DCI/2015_dce/2015_dce_B/2015_dce_BG

  Komentarji