Za uvod zmaga in poraz

  Kamniške kadetinje imajo v svojih vrstah le dve igralki, ki sta letnik 1999, vse druge so mlajše, zato proti starejšim Kranjčankam niso imele pravih možnosti za uspeh.

  Večina naših igralk je še starejših deklic, kajti žal v letniku 1999 nimamo dovolj igralk. Pred nami je še nekaj let trdega dela, da se izpopolnijo luknje. Kranjčanke so bile na tej tekmi zelo razpoložene, brez večjih težav so razvile svojo igro in prišle do zaslužene zmage. Nadejamo se, da bomo že na povratni tekmi, ki bo na sporedu prihodnji mesec, nudile boljši odpor, je tekmo s Kranjčankami komentirala Tanja Božinović, trenerka kadetinj Calcit Volleyballa, ki so proti Šentvidčankam zaigrale precej bolje.

  Na tej tekmi je bil odnos do igre bolje, večja je bila angažiranost, dekleta so bile tudi bolj odločne. Vse je bilo tako, kot mora biti, zato smo tudi prišle do želene igre. Dobro je, da se dekleta učijo tudi na takšnih tekmah, saj se na treningih vsega ne da naučiti. Ko je ekipa po turnirju boljša kot je bila pred njegovim začetkom, smo lahko zadovoljni, pa je Božinovićeva dejala po zmagi z drugo ekipo Šentvida.

  V kvalifikacijski skupini I je četrta ekipa ATK Grosuplje II. Z njo se bodo Kamničanke prvič pomerile 8. novembra, ko bo v športni dvorani Zlato polje v Kranj na sporedu drugi turnir.

   

  Komentarji