ACH Volley premočan

    Kamničani so tekmo začeli v postavi Rok Kočevar, Žan Bezjak, David Renko, Gregor Ratek, Luka Lazar, Marko Merkun in prosti igralec Uroš Kočevar, ki je na tem igralnem mestu odlično nadomestil Metoda Goloba. V prvem nizu so bili domačinom blizu vse do vstopa v končnice, žal pa so po zaostanku dveh točk (17:19) popustili in do konca niza osvojili le še točko. V drugem nizu Kamničanom igra ni stekla, trener Gregor Hribar je skušal tudi z menjavami, v igro sta vstopila Jernej Smrekar in Gašper Hribar, vendar so bili Ljubljančani razigrani in že ob drugem tehničnem odmoru pobegnili za dvanajst točk. Tudi v tretjem nizu varovanci Bogdana Kotnika niso popuščali, vendar je bil tokrat odpor kamniške ekipe boljši kot v drugem nizu.

    Tekmo smo začeli solidno, najbolje smo igrali na sredini prvega niza, nato pa smo popustili in nismo več nudili dobrega odpora domači ekipi. Z vstopom Smrekarja je bila naša igra bolj dinamična, a se kaj več ni dalo narediti, je po tekmi dejal Gregor Hribar, ki bo s svojimi varovanci prvo tekmo v drugoligaški konkurenci imel v soboto, 24. oktobra. Ob 19. uri bodo v dvorani OŠ Mokronog igrali proti domači ekipi, ki je v prvem krogu izgubila z ekipo PRO Volley, medtem ko bodo Kamničani tekmo prvega kroga igrali v sredo, 28. oktobra. Ob 19.30 uri bodo gostovali na Brezovici.

    Povratna tekma bo na sporedu v ponedeljek, 26. oktobra, ob 18:30 uri v dvorani OŠ Stranje. Dva dni pozneje bo svojo povratno tekmo osmine finala pokala Slovenije igrala tudi prva ekipa Calcit Volleyballa. V športni dvorani Kamnik bodo ob 19. uri, igrali s SIP Šempetrom. Na prvi tekmi so s 3:1 (-22, 23, 19, 19) zmagali kamniški odbojkarji. 

     Foto: Tine Forštnarič

    Komentarji