Za Kamničanke usodne Grosupeljčanke

  Kamničanke v prvi dvoboj z Grosupeljčankami niso vstopile najbolje, zato pa so v drugem nizu prevladovale na igrišču in prišle do tretjega niza. V njem so bili ves čas boljše gostje, ki so nato igrale proti ekipi SIP Šempeter. Šempetranke so v svoji prvi tekmi z 2:1 (12, -20, 5) premagale Prevalje, z 2:1 (-17, 22, 12) boljše pa so bile tudi od Grosupeljčank in se kot prvouvrščena ekipa uvrstile na finalni turnir. Ker so varovanke Francija Obolnarja v naslednji tekmi s prepričljivo igro ugnale Prevaljčanke, je o drugi ekipi, ki se bo s kamniškega turnirja uvrstila v veliki finale, odločal še drugi današnji dvoboj med domačimi odbojkaricam in Grosupeljčankami. Spet so bile v prvem nizu boljše gostje, v drugem pa domačinke, ki so v tretjem nizu vodile že z 12:7, a so do konca osvojile le še točko.

  Škoda, da nismo izkoristili priložnosti, ki se nam je ponudila, vendar nam v odločilnih trenutkih primanjkuje močnejši napad, kar je bilo tokrat usodno. Vseeno dekletom nimam česa zameriti, saj so resnično dale vse od sebe, je po koncu turnirja dejal Franci Obolnar, trener mladink Calcit Volleyja.

  Za mladinke Calcit Volleyja so igrale: Neža Grošelj, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Meta Ahačič, Nives Juhant, Živa Javornik, Eva Pogačar, Lana Žužek, Nina Salkič, Lara Bošeska, Lejla Kočar in Žana Poljanšek.

  Izidi polfinalnih turnirjev za mladinke:

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2017/2017_MLA/2017_MKE/2017_mke_2

  Komentarji