Brez poraza do finalnega turnirja

  Varovanci trenerja Aleša Hribarja, ki mu pri delu pomaga Gregor Hribar, sicer predsednik kamniškega odbojkarskega kluba, so z dobro igro navdušili že na prvem letošnjem turnirju, ko so  brez izgubljenega niza v dvorani OŠ Stranje osvojili prvo mesto. Še bolj prepričljivo so do uvrstitve na polfinalni turnir prišli v dvorani Planina v Kranju, kjer so v prvi tekmi premagali Kostanjevico na Krki, nato pa še kranjski Triglav in to že drugič zaporedoma. S tem pa se obdobje dobre igre za kamniške mladince ni končalo.

  Čeprav trener Hribar na polfinalnem turnirju v Hočah ni mogel računati na poškodovana Matijo Laknerja in Jana Finka, to ni zaustavilo njegovih varovancev. Že na prvi tekmi so nadigrali vrstnike iz Prvačine, na drugi tekmi pa so bili Šempetrani boljši od domačinov turnirja. O prvem mestu je tako odločal dvoboj med Kamničani in Šempetrani, v katerem so še enkrat več slavili odbojkarji Calcit Volleyja.

  Avgusta smo postavili sistem, za katerega menim, da bi nam glede na igralsko zasedbo lahko prinesel uspeh. V veliko pomoč nam je, da večina fantov igra tudi že v drugi ligi, v kateri so pridobili prepotrebne izkušnje, kar se nam je danes obrestovalo. Iskrene čestitke fantom za današnje predstave, za izkazano zaupanje in borbo, ki so jo prikazali. Prepričan sem, da z uvrstitvijo v finale še nismo rekli zadnje besede, uspeh pa je še toliko večji, ker smo se vanj uvrstili brez izgubljenega niza, je po velikem uspehu v Hočah dejal Aleš Hribar, trener mladincev Calcit Volleyja.

  Za mladince Calcit Volleyja so igrali: Rok Forštnarič, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Aljaž Hrovat, Miha Grahek, Aljoša Škorjanc, Ambrož Poljanšek, Urban Blaževič, Kristjan Krt in Nik Štebe, v ekipi pa sta še Matija Lakner in Jan Fink, ki sta poškodovana.

  Ob Kamničanih so se na finalni turnir uvrstili še Hočani, ki so v odločilni tekmi premagali SIP Šempeter, na turnirju na Ravnah na Koroškem pa sta prvi dve mesti osvojili ekipi Črnuče ACH in Maribora.

  Izidi polfinalnih turnirjev za mladince:

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2017/2017_MLA/2017_MCI/2017_mci_2

  Komentarji