Proti vodilnim Grosupeljčankam ni šlo

  Grosupeljske odbojkarice do tekme v Kamniku v letošnji sezoni še niso oddale niti točke, svojo zmagovito pot pa so nadaljevale tudi proti mladi kamniški ekipi. Dodatna težava za kamniško ekipo je bila tudi v tem, da je manjkala njena najbolj izkušena igralka Ana Katarina Stavbar, medtem ko je Atena Gojak igrala poškodovana, a jo je Nina Salkič na mestu proste igralke dobro zamenjala.

  Domače odbojkarice so razpoloženim gostjam, ki se spogledujejo z uvrstitvijo v prvo ligo, najboljši odpor nudile v prvem nizu. V drugem in tretjem je do izraza prišla večja izkušenost Grosupeljčank, tudi večja kakovost, tako da bodo Kamničanke do novih točk skušale priti v prihodnjem krogu, ko bodo gostovale v Ljubljani. Vital Ljubljana je z devetimi točkami trenutno na devetem mestu.

  ATK Grosuplje je v tem trenutku boljša ekipa od nas, kar se je videlo tudi na igrišču. Brez Ane Katarine Stavbar in s poškodovano Ateno Gojak igralke preprosto niso dovolj verjele, da bi lahko presenetile gostj. Na trenutke smo sicer igrali solidno, vendar ne skozi celo tekmo, kar bi nujno potrebovali, če bi želeli priti do presenečenja, je ob porazu svojih varovank dejal Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja II.

  Za Calcit Volley II so igrale: Tjaša Gadža, Zala Špoljarič, Atena Gojak, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Nives Juhant, Meta Ahačič, Lana Žužek, Nika Marolt, Nina Salkič in Sara Sitar.

  Napisal: Miha Štamcar

  Komentarji