Za domače slovo do točke

    Mladi Kamničani so v svoji zadnji domači tekmi v letošnji sezoni odlično začeli dvoboj z Braslovčani in jim v uvodnem nizu prepustili le 14 točk. Nadaljevanje zanje ni bilo tako uspešno, saj so v drugem nizu praktično ves čas vodili gostje. V tretjem nizu je bilo spet vse v znamenju domačih odbojkarjev, ki so bili v četrtem nizu večinoma v vodstvu, v končnici pa so zapravili vodstvo, podobno pa je bilo tudi v dramatičnem tie-breaku. Tako so se namesto z dvema točkama, čeprav so imeli lepo priložnost tudi za vse tri, od domače dvorane poslovili le z eno.

    Najbolj me je zmotilo to, da smo v vseh nizih, z izjemo drugega, imeli pobudo do končnice, v njej pa smo z nekaj nespametnimi odločitvami zakomplicirali situacijo in na koncu tekmo izgubili. Glede na to, da smo pri koncu sezone, mi ni všeč, da fantov nisem naučil, kdaj morajo igrati z glavo, ne pa z mišicami, in to je bil glavni razlog, da smo dvorano zapustili kot poražena ekipa. Na trenutke smo igrali zelo dobro, toda namesto, da bi tekmo mirno pripeljali do konca, smo sami omogočili nasprotniku, da je prišel do svoje igre in nas na koncu tudi zasluženo premagal, je po porazu svojih varovancev dejal Aleš Hribar, trener druge ekipe Calcit Volleyja.

    Za Calcit Volley II so igrali Jernej Smrekar, Rok Forštnarič, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Tine Makovec, Miha Grahek, Jan Jurič, Kristjan Krt, Aljaž Hrovat in Karlo Reisner.

     

    Komentarji